Skydesportens Dag lørdag den 12. oktober 2019

Er du frisk på en udfordring?

Prøv kræfter med skydning til Skydesportens Dag!

Tag hele familien med til Skydesportens Dag i efterårsferien. Det er gratis, og vi garanterer en sjov, spændende og udfordrende dag på skydebanen.

Har du lyst til at prøve at skyde? Så har du nu chancen til Skydesportens Dag lørdag den 12. oktober 2019 mellem kl. 10.00 – 15.00.

Mød op på klubbens baner:

Allested-Vejle Fritidscenter
Skolevej 1 B
5672 Broby

og prøv at skyde med riffel eller pistol. Du bliver klogere på, hvad skydesport går ud på, oplever fællesskabet i vores forening og får en sjov og spændende dag med masser af udfordringer.

Vi sørger for, at du bliver undervist af erfarne instruktører og låner dig alt det nødvendige udstyr. Det eneste du skal huske er at medbringe er billed-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort.

Skydesportens Dag er for hele familien, og alle kan være med uanset alder og fysik. Både børnefamilier og bedsteforældre er velkomne, det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Du er velkommen til at kontakte Sten Rasmussen 60 19 99 34 skydning@allested-vejleskytteforening.dk, hvis du vil vide mere.

Du kan også læse mere om Skydesportens Dag “HER”

Vi glæder os til at se dig!

Introduktionstilbud til dem der møder op på skydningens dag:

Dette indlæg blev udgivet i Diverse indlæg. Bogmærk permalinket.